Warning: Declaration of SLB_Lightbox::_options() should be compatible with SLB_Base::_options($options_config = NULL) in /home/restora4/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/controller.php on line 7

Warning: Declaration of SLB_Themes::_options() should be compatible with SLB_Base::_options($options_config = NULL) in /home/restora4/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.themes.php on line 9
Iskustva mladenaca | La Mirage

La Mirage

Iskustva mladenaca

Vjenčanje iz snova uz La Mirage! Evo kako su nas opisali naši mladenci…

 

iskustva


Kad smo rekli sudbonosno da, našu ljubavnu priču kao iz bajke upotpunilo je veselje i fešta do ranojutarnjih sati u restoranu La Mirage. Po nama najljepša sala u Karlovačkoj županiji, zvuči posebnim ugođajem, doslovce to je raj na zemlji. Konobari i osoblje izrazito profesionalni i na nivou od početka do kraja. Higijena i čistoća zadivljujuća. Sve zajedno fenomenalno, definitivno bi sve to ponovili i ponovno odabrali La Mirage jer sa njima je naše uplovljavanje u bračnu luku pretvoreno u bajku.

Natalija hvala Vam od srca,
Vole Vas
Vlatko i Sabina


Poštovana gdo.Natali

Želimo se zahvaliti Vama i svim predivnim djelatnicima restorana La Mirage sto ste nam svojom susretljivošću i ljubaznosti, od prvog do zadnjeg dogovora,pomogli da naš svadbeni dan bude poseban. Ljubazno osoblje,odlična atmosfera,prefina hrana, vrhunsko vino :) sve pohvale!!!

Vaši mladenci
SLADANA I MARIO


La mirage jednom riječju prekrasno, predivno!
Usluga i osoblje stvarno su bili divni! Hrana je bila izvrsna!! Ovo nije samo Kristijanovo i moje mišljenje već i mišljenje gostiju koji su bili oduševljeni ukusnom hranom te izrazito ljubaznim osobljem!!
Stvarno ste učinili sve da naš poseban dan bude još posebniji…ljepši i hvala vam na tome!!!! Bilo nam je lijepo i ugodno surađivati s vama!!!

Lidija i Kristijan


Drago nam je sta smo izabrali restoran La Mirage jer nas je odusevila lakoca dogovora oko svih detalja, a na sam dan izvrsnost i kvaliteta usluge te ljubaznost osoblja.. Romana Rade

Romana i Mario


Kada smo počeli planirati našu svadbu večinom smo znali točno što želimo.Što se tiće restorana nismo uopče dvojili, LaMirage je bio naš prvi izbor. To što je smještem u prirodi i van gradske vreve daje mu poseban intiman ugođaj. Sala ima odličan raspored tako da nitko od gostiju nije zakinut za niti jedan detalj koji se događa na podiju. Usluga koju smo dobili od vas pohvaljena je od svih gostiju. Hrana je bila odlična i posluga isto tako. Imali smo potpuno povjerenje u vas tako da smo mogli bezbrižno uživati u našoj svadbi. Hvala što ste nam ponogli da naš dan bude savršen.

Dijana i Tomislav Bosanac

Kada smo odlučili svoju ljubav okruniti brakom, nismo dvojili ni trena! Restoran La Mirage je bio naš izbor! I nismo ni sekunde požalili, dapače oduševili su nas svime! Ljubazno i uslužno osoblje (pogotovo voditeljica Natali), romantičan ambijent i izvrsna hrana. Restoran La Mirage je bio idealan izbor za našu svadbenu svečanost i omogućio nam da naš najvažniji dan u životu bude savršen! I hvala Vam na tome!

Zato, svi u La Mirage!
Ivan i Ana Suhin


Tijekom planiranja vjenčanja, jedina stavka koja je bila poznata od samoga početka je bio restoran/sala La Mirage. Kad god su nas pitali zašto baš taj restoran odgovora je uvijek bio isti, zbog ambijenta. Sama sala, odnosno restoran ima neki “topli, intimni” osjećaj zbog čega se gosti osjećaju ugodno i opušteno.

Prostor nije prevelik, otvoren je, nema stupova ili zidova koji blokiraju pogled, svi gosti imaju pogled na mladence, a i plesni podij je savršene veličine. Posebnost ove sale, a i meni najdraži detalj je kamin koji se nalazi odmah iza mladenaca, koji samo još dodatno pojačava taj osjećaj topline prostora.

Pozicija samog restorana je gotovo idealna, na pola puta između Duga Rese i Karlovca, okružen zelenilom i ljepotom rijeke Mrežnice.

Hrana u restoranu je odlična, osoblje je ljubazno, pristupačno i nenametljivo te otvoreno za različite ideje.

Mi smo možda “malo” subjektivni, ali naši gosti, a naročito oni koji su prvi puta bili u restoranu su bili oduševljeni što hranom što samim ambijentom. Ukoliko se odlučite odabrati restoran La Mirage, vjerujte nećete pogriješiti.

M&N