Warning: Declaration of SLB_Lightbox::_options() should be compatible with SLB_Base::_options($options_config = NULL) in /home/restora4/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/controller.php on line 7

Warning: Declaration of SLB_Themes::_options() should be compatible with SLB_Base::_options($options_config = NULL) in /home/restora4/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.themes.php on line 9
Privatne svečanosti | La Mirage

La Mirage

Privatne svečanosti

U restoranu La Mirage vjerujemo da je sve stvar izbora. Upravo zato trudimo se pružiti vam mogućnost izbora onog jelovnika koji će najbolje odgovarati vama i vašim gostima. Izaberite menu koji na određeni način daje cijeloj priči osobni pečat vas kao domaćina te koji će biti u slast vašoj obitelji i prijateljima.

 

domjenci

 

Posebna su kategorija naših usluga prigodni domjenci za neformalna okupljanja. Razne obiteljske svečanosti kao što su rođendani, krštenja, pričesti, krizme itd., ostat će u još ljepšem sjećanju ako ih proslavite u lijepom ambijentu i uveličate finom zakuskom. Izaberite okrugle ili četvrtaste stolove, smještaj stolova u obliku slova U ili u obliku slova L.

Bogate plate s pažljivo odabranim i kreativno posluženim namirnicama izvrsno će pristajati svakoj prigodi. Uz omilljena jela odaberite i omiljeno piće – preporučena vina iz ponude u našoj vinskoj karti.

Dodajte svemu zabavni program koji organiziramo po dogovoru i od vaših najsvečanijih trenutaka stvorite veličanstvene uspomene.