Warning: Declaration of SLB_Lightbox::_options() should be compatible with SLB_Base::_options($options_config = NULL) in /home/restora4/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/controller.php on line 7

Warning: Declaration of SLB_Themes::_options() should be compatible with SLB_Base::_options($options_config = NULL) in /home/restora4/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.themes.php on line 9
Vjenčanja | La Mirage

La Mirage

Vjenčanja


Warning: Declaration of SLB_Content_Handlers::get() should be compatible with SLB_Base_Collection::get($args = NULL) in /home/restora4/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.content_handlers.php on line 281

Kada je riječ o danu koji je za velik broj ljudi jedan od najvažnijih u životu, nije svejedno kako i gdje ćete ga proslaviti. Detalji su ovdje izrazito bitni, a prostor i lokacija među najbitnijima.

 

sala

Restoran La Mirage omogućava vam da svoje vjenčanje organizirate na prekrasnoj lokaciji u elegantnom prostoru. U velikoj dvorani restorana nitko se neće osjećati izostavljenim, jer nju čini jedinstveni prostor, bez izdvojenih i izoliranih zakutaka.

Kako je uvijek dobro imati izbor, za vašu svadbenu svečanost možete izabrati organizaciju stolova onako kako to odgovara baš vama.  Izaberite okrugle ili četvrtaste stolove. Ukoliko se odlučite za okrugle stolove, imajte na umu da je kapacitet prostora u tom slučaju 180 osoba, dok redovi mogu smjestiti i do 250 uzvanika.

Naravno, vjenčanja podrazumijevaju ne samo raspored sjedaćih mjesta, već i prigodno osmišljenu dekoraciju. Glavnina dekoracija nalazi se na stolovima i uključuju traku duž stolova, mašne u različitim bojama i osnovnu dekorativnu konstrukciju.

Razigranoj atmosferi osobito će pridonijeti prostrani plesni podij u središnjem dijelu dvorane. Glazba koju volite, odabrano društvo i veseli plesni koraci… a sve to u savršenom ambijentu.

Još samo nedostaju fini zalogaji. Pomno pripremljena raznovrsna jela godit će svakom nepcu i biti savršena okrjepa između plesnih aktivnosti. Kreativno posluženi i ukusni specijaliteti naša su specijalnost. Kako biste se vi i vaši gosti na ovaj poseban dan osjećali uistinu posebno, pobrinuli smo se da svi ukusi i prehrambene potreba sudionika slavlja budu zadovoljeni. Tako smo u našu ponudu osim klasičnih uvrstili vegetarijanska i bezglutenska jela. Baš zato što cijenimo vašu jedinstvenost, njegujemo individualan pristup i nudimo vam mogućnost izbora.

Svakako je važno napomenuti da je u ljetnim mjesecima otvorena naša terasa u južnom dijelu restorana koja može primiti do 50 osoba, a okružena je velikim borovima koji osiguravaju veliki hlad.