Warning: Declaration of SLB_Lightbox::_options() should be compatible with SLB_Base::_options($options_config = NULL) in /home/restora4/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/controller.php on line 7

Warning: Declaration of SLB_Themes::_options() should be compatible with SLB_Base::_options($options_config = NULL) in /home/restora4/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.themes.php on line 9
O nama | La Mirage

La Mirage

O nama


Warning: Declaration of SLB_Content_Handlers::get() should be compatible with SLB_Base_Collection::get($args = NULL) in /home/restora4/public_html/wp-content/plugins/simple-lightbox/includes/class.content_handlers.php on line 281

Stara je priča da su najljepši trenuci uvijek popraćeni bogatom i ukusnom trpezom. Ne ide samo romantična ljubav kroz želudac! Neka od najljepših sjećanja vezana su upravo za okupljanje za stolom.

 

IMG_0091Za nas u restoranu La Mirage ovo je vrlo ozbiljna stvar. Znamo koliko je važno da svi djelići mozaika Vaših nezaboravnih trenutaka budu usklađeni, stoga vam pružamo ne samo finu hranu, nego cjelokupan doživljaj slavljenja života.

Vjenčanja, rođendani, krštenja i razne druge obiteljske svečanosti postaju sasvim novo iskustvo kada ih slavite u privlačnom ambijentu. La Mirage se smjestio u idiličnom prirodnom okruženju, u neposrednoj blizini rijeke Mrežnice. Okružen zelenilom, izvan užurbanog ritma grada, vaše će slavlje učiniti bajkovitim, a to je upravo ono što se od važnoga slavlja i očekuje, zar ne?

Tradicija našeg restorana počinje još 1996. Svih ovih godina kontinuirano smo usavršavali naše recepture i pripremu jela te uspjeli zadržati visoke standarde kvalitete i raznolikosti ponude. Naša misija je oduvijek bila i ostala pružiti bogatstvo izvornog okusa; tako da hrana ne postane tek usputna nužnost, da ”odradi” svoj zadatak, već da istinski nahrani i dušu i tijelo. Hrana je jedan od začina života, a naši brojni gosti potvrđuju da su naši specijaliteti pozitivno začinili neka od njihovih najvažnijih životnih slavlja.

Nije važno koliko je velik broj vaših gostiju, važno je slaviti sa srcem!

Potpuno je svejedno broji li vaše slavlje puno ili nešto manje uzvanika. U svim našim salama se uživa jednako. Restoran La Mirage sadrži jednu veliku, glavnu salu koja udobno može ugostiti čak 250 uzvanika i dvije manje – “Plavi salon” (za 30 gostiju) i dvoranu koja može smjestiti 15 gostiju. Važno je naglasiti da glavnu dvoranu čini jedinstven, kompaktan prostor, što omogućava da svi gosti budu okupljeni na istom mjestu i jednako sudjeluju u zabavi.

”Ono nešto” što restoranu La Mirage daje posebnu čar je zasigurno skladan spoj tradicionalnih drvenih elemenata koji u prostor unose  toplinu i dašak rustike, te modernih detalja koji u ambijent donose živost i profinjenost suvremenog doba. Ova kombinacija simbolično ilustrira kako je recept za dobru feštu upravo u spajanju, okupljanju i zajedničkom veselju svih generacija.

Proslavite i dostojno obilježite svoje najljepše životne trenutke u restoranu La Mirage!